Asiakaskokemuksen uusi taso

Roomdesk tuo markkinoille uuden käyttöliittymän ja alustan, joka vie asiakaskokemuksen uudelle tasolle myyntiprosessin alkuvaiheesta valintojen ja viestinnän kautta tarkastusten hallintaan. Tavoitteena on tarjota asukkaalle digitaalinen alusta, joka on kaikille helppokäyttöinen, rauhallinen ja kaunis sekä muokattavissa eri brändien tarpeisiin.

Roomdesk tarjoaa uuden asukaskokemuksen. Se on moderni, selkeä ja helppokäyttöinen. Tuotevisualisointeihin voidaan valita erilaisia vaihtoehtoja ja viimeisintä teknologiaa, tarvittavan tason rakentaja voi valita kohdekohtaisesti. Samalla pellin alta koodia on modernisoitu, yhtenäistetty ja selkeytetty.

”Älykäs asukaslähtöisyys on aina ollut osa DNA:tamme ja kaikella kehitystyöllämme haluamme tehdä asukaslähtöisyyden mahdollisimman helpoksi rakentajille. On ilo esitellä päivitetty ohjelmisto, joka vie ison askeleen kohti tavoitettamme”, toteaa toimitusjohtajamme Antti Erha.

Mitä uutta tarjoamme konkreettisesti?

Helppokäyttöisyys säästää aikaa ja rahaa
Rakentaja pystyy avullamme tarjoamaan modernin ja helppokäyttöisen digitaalisen asiakaspolun oman brändinsä näköisenä. Helppokäyttöisyys auttaa asiakasta hoitamaan materiaali- ja varustevalinnat itsenäisesti, mikä helpottaa asukasmuutosvastaavien työtä ja säästää kustannuksia. Asiakaskohtainen tyylien hallinta on ollut tärkeä osa kehitystä, koska toimivaa tyylien hallintaa on vaikea lisätä jälkikäteen.

Erilaiset visualisointiratkaisut tuovat lisämyyntiä ja optimoivat kustannukset
Kohteen tavoitteista riippuen uusi Asukasmoduuli tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja tuotevisualisoinneille: pelkät tuotekuvat tarjoavat selkeän verkkokauppamaisen valintamahdollisuuden, laadukkaat 2D visualisoinnit auttavat asukasta yhdistämään materiaaleja toisiinsa ja asuntokohtaiset 3D -mallit tarjoavat asukkaalle kokemuksen tulevasta asunnosta. Uusi Asukasmoduuli on suunniteltu tukemaan erityyppisten kohteiden visualisointitarpeita saumattomasti, joten oikealla kohdekohtaisella visualisoinnilla maksimoidaan lisämyynti sekä minimoidaan kokonaiskustannukset.

Soveltuu kaiken kokoisiin projekteihin
Modulaarisen rakenteen johdosta sama ratkaisu sopii niin pienelle kuin isolle rakentajalle ja toisaalta yrityksen sisällä erityyppisille kohteille. Ratkaisu sekä sen kustannukset skaalautuvat projektin mahdollisuuksien perusteella.

 

Roomdesk on pilvipalvelu, joka auttaa rakentajia hallitsemaan asiakaspolun tehokkaammin vähentämällä tarjousten, sopimusten, huonekorttien ja hankintojen hallinnointiin kuluvaa aikaa ja parantamalla asiakaspalveluprosessin läpinäkyvyyttä. Roomdesk on testattu tuote ja palvelukonsepti, jota on käytetty jo 30 000 asunnon asiakaspolun digitaalisessa hallinnassa.

Varaa esittely