MARKKINOIDEN JOUSTAVIN RAKENTAMISEN DIGITAALINEN ASIAKASPOLKU

Roomdesk Asukaspalveluohjelmasta saat rakennettua tarpeidenne mukaisen asiakaspolun hallintaratkaisun valitsemalla vain yhden osa-alueen tai ottamalla käyttöön koko ratkaisun. Lisäksi tarjolla on erilaisia lisäarvopalveluita huoneistovisualisoinneista koko asukaspalveluprosessin kokonaisvaltaiseen hallintaan.

Asuntorakentaminen

Koko asuntorakentamisen asiakaspolun hallinta yhdeltä toimittajalta.

Korjausrakentaminen

Asukasviestintä, tiedottaminen, materiaalivalinnat sekä lisä- ja muutostyöt.

Asukasmuutokset palveluna

Hoidamme valikoimien hallinnan ja koko asukasmuutosprosessin alusta loppuun

Roomdesk on tehnyt jo yli 30 000 asunnon rakentamisesta tehokkaampaa

Asuntorakentamisen kokonaispaketti

KOKO ASIAKASPOLUN HALLINTA:

 

Monipuolinen ja helppo asiakaspolun hallintaratkaisu suunnitteluvaiheesta takuutarkastuksiin yhdeltä toimittajalta. Ratkaisu kattaa asuntomarkkinoinnin, liidien ja kauppojen hallinan, asukasviestinnän, materiaalivalinnat, lisä- ja muutostyöt, asukastarkastukset sekä reklamaatiot:

 

Viestintä

Korjausrakentamisen ratkaisu

KORJAUSRAKENTAMISEN ASIAKASPOLKU:

Monipuolinen asukaspalveluratkaisu materiaalivalinnoista takuutarkastuksiin yhdeltä toimittajalta. Kokonaispaketti koostuu seuraavista osista:

Asukasmuutokset palveluna 

KOKONAISPALVELU

 

Asukasmuutokset palveluna tarkoittaa käytännössä sitä, että rakentaja keskittyy rakentamiseen ja me hoidamme asukasvastaavan tehtäviin kuuluvat: asukaskyselyt, aloituskatselmukset, materiaalivalinnat, lisä- ja muutostyötarjoukset sekä tilaukset, huonekortit ja laskutuserittelyt. Kaikesta tästä veloitamme ainoastaan tehdystä työstä.

 

Tuotteet

Viestintä

Asukasviestintä

Asukasviestintä on rakentajan helppokäyttöinen infotyökalu taloyhtiön asukkaiden ja tilojen käyttäjien tavoittamiseksi. 

Asukasmuutokset

Asukasmuutokset on digiaalinen ratkaisu asukasviestinnän sekä materiaalivalintojen ja -muutosten hallintaan rakennusprojekteissa.

Asukastarkastukset

Hallitse asukastarkastusprosessi täysin digitaalisesti. Me yhdistämme rakennusliikkeen ja asunnon omistajan joustavasti.

KotiKauppa

KotiKauppa on tehokas työkalu uusien asuntojen myyntiin ja asiakashallintaan niin asuntomyyjille, rakennuttaja-asiamiehille, myyntipäälliköille kuin välittäjille.

Asukaspalvelu

Asukaspalvelussa hoidamme puolestasi materiaalivalikoimien hallinnan, aloituskatselmukset ja tarjouspyynnöt kattaen itse asiassa koko asukasmuutos-prosessin.

Varaa esittely