Tocoman Group on myynyt rakennusalan ohjelmistoyritys Moor Oy:n koko osakekannan toimitusjohtaja Antti Erhalle sekä jo aiemmin osaomistajana toimineelle Heidi Erhan sijoitusyhtiölle Seela Groupille osana Tocoman Groupin sukupolvenvaihdosstrategiaa.

”Antin toimitusjohtajuuden aikana Moor on kasvanut kannattavasti keskimäärin 20 % vuosivauhtia ja joulukuussa 2020 tehdyn Nettikoti-kaupan myötä kehitykseen on keväällä panostettu paljon. Uskon, että Moor on nyt taitekohdassa, jossa tarvitaan kyvykkyyttä ja energiaa ottaa seuraavat kasvu- ja kehitysaskeleet, joten nyt oli hyvä hetki omistajuuden vaihdokselle”, Tocoman Groupin hallituksen puheenjohtaja Esko Enkovaara toteaa.

Uudet omistajat tulevat läheltä, kun toimitusjohtaja Antti Erha yhdessä tiiminsä ja Heidin kanssa lähtee luotsaamaan Moor Oy:n seuraavaan vaiheeseen. Antti vastaa täysimittaisesti liiketoiminnasta jatkossakin, Heidi tuo hallituksen kautta hallintoon ja kasvuun laajempaa osaamista rakennusalalta, terävyyttä ja vauhtia strategian toteutukseen. Heidi on toiminut rakennusalan ylimmän johdon tehtävissä pitkään ennen siirtymistä yrittäjäksi ja sijoittajaksi.

Toimitusjohtaja Antti Erha näkee Moorin toiminnassa paljon potentiaalia ja on erityisen innoissaan keväällä asiakkaiden kanssa otetuista kehitysaskelista 3D-puolella ja seuraavan version käyttöliittymäsuunnittelussa: ”Suomessa on ensiluokkaista rakennusalan digitalisaatio-osaamista sekä maailmanluokan peliklusteri. Tämä luo äärettömän mielenkiintoisen alustan rakentaa uutta ja siten helpottaa rakentajien ja tilankäyttäjien välistä asiointia”.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Antti Erha, 044-5454942, antti.erha@moor.fi
Tocoman Group hallituksen puheenjohtaja Esko Enkovaara, 050-5160800

***

Moor Oy on rakennusalan ohjelmistoyritys, joka auttaa rakentajia hallitsemaan asukasmuutokset tehokkaammin vähentämällä tarjousten, sopimusten, huonekorttien ja hankintojen hallinnointiin kuluvaa aikaa ja parantamalla asukasmuutosprosessin läpinäkyvyyttä, helpottamalla asukasvaihtoehtojen esittelyä visualisoinneilla sekä tehostamalla asiakasviestintää. Moor on testattu tuote ja palvelukonsepti, jota on käytetty yli 30 000 asunnon muutostöiden hallinnoinnissa.

Seela Group on sijoitus- ja kehitysyhtiö, joka keskittyy portfolioonsa kuuluvien pk-yritysten arvon kehittämiseen aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Seela sijoittaa rakennus-, kiinteistö- ja rakennetun ympäristön alan yrityksiin, jotka panostavat kestäviin ja älykkäisiin tulevaisuuden ratkaisuihin.