Moor ja Nettikoti saavat uudeksi nimekseen Roomdesk. Samalla uusiutuu myös ilme. Roomdeskin tavoite on tarjota rakentajalle tehokkain, helppokäyttöisin ja tyylikkäin ratkaisu asiakaspolun hallinnan eri vaiheisiin. 
 
Uusi nimi ja logo kuvaavat meidät digitaalisena linkkinä loppuasiakkaan ja rakentajan välillä tarjoten molemmille tarpeisiinsa sopivan alustan tiloihin liittyvien yhteydenottojen, valintojen, muutoksien, sopimuksien, viestinnän ja tarkastusten hallinnointiin.
 
Brändiuudistus on myös lupaus tulevasta: Yhdistämme ja uudistamme ohjelmistojamme tavoitteena maailman paras asuin- ja korjausrakentamisen asukaskokemus. 
 
Käytännössä nimenmuutos näkyy muuttuneissa sähköpostiosoitteissamme ja verkkosivumme toimivat Roomdesk.com osoitteessa. Uudelleenohjaukset vanhoista osoitteista toimivat, joten posti löytää perille vanhallakin nimellä. Moor Oy säilyy yrityksen nimenä ja siten laskuttajana.
 
Olkaa yhteydessä, mikäli haluatte kuulla lisää tulevasta ja luonnollisesti jos ilmenee minkäänlaisia haasteita.
 
Tiimimme toivottaa hyvää viikonloppua!

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Antti Erha, 044-5454942, antti.erha@roomdesk.com

***

Roomdesk on rakennusalan ohjelmistoyritys, joka auttaa rakentajia hallitsemaan asukasmuutokset tehokkaammin vähentämällä tarjousten, sopimusten, huonekorttien ja hankintojen hallinnointiin kuluvaa aikaa ja parantamalla asukasmuutosprosessin läpinäkyvyyttä, helpottamalla asukasvaihtoehtojen esittelyä visualisoinneilla sekä tehostamalla asiakasviestintää. Moor on testattu tuote ja palvelukonsepti, jota on käytetty yli 30 000 asunnon muutostöiden hallinnoinnissa.