ASIANTUNTIJAPALVELUT RAKENNUSALAN YRITYKSILLE 

Kaipaatko parempaa kannattavuutta ja selkeämpää asiakaspolkua? Me autamme sinua yhdistämään rakennustuotannon tarpeet ja asiakkaiden kasvavat odotukset – tehokkaasti ja tuloksellisesti.

”Yli 600 rakennusprojektin kokemus yhteistyöstä yritysten kanssa, jotka vastaavat 80% Suomen rakennuskapasiteetista”

Asiantuntijapalvelut liiketoiminnan kehittämiseen

Rakennustuotannon ja asiakkaiden odotusten linkittäminen yhdistämällä hanketiedot sekä asiakasrekisterin tiedot auttavat tekemään aiempaa valistuneempia päätöksiä, joista yrityksen kasvu ja kannattavuus saavat tukea ja nostetta.

Vankka kokemus: Olemme rakentamisen ja asiakaskokemuksen asiantuntijoita, jotka ymmärtävät alan erityishaasteet.

Asukasmuutosten hallinta ja kannattavuuden optimointi. Autamme tekemään asukasmuutoksista voimavaran – näytämme, kuinka voit hallita muutoksia niin, että ne tukevat projektin taloudellista menestystä ja vastaavat asiakkaiden odotuksiin, ilman viivästyksiä tai kustannusylityksiä.

Konkreettisia tuloksia: Keskitymme parantamaan sekä prosessiesi tehokkuutta että asiakastyytyväisyyttä, mikä näkyy suoraan kannattavuudessa.

Asukaspalvelu vapauttaa aikaasi projektien valmiiksi saattamiseen

Asukaspalvelumme vapauttaa sinulta aikaa asiakaskontakteista, jotta voit keskittyä itse rakennusprojektiin ja sen menestyksekkääseen loppuunsaattamiseen. Hoidamme yhteydenpidon kuluttaja-asiakkaiden kanssa ja varmistamme, että heidän tarpeensa tulevat huomioiduiksi ilman, että se kuormittaa projektityötä tarpeettomasti.

Olemme mukana koko projektin ajan: järjestämme asukastilaisuudet ja aloituskatselmukset, autamme asukkaita materiaalivalinnoissa sekä lisä- ja muutostöissä, ja tiedotamme heitä projektin edistymisestä. Lisäksi koostamme tarjoukset, vastaamme asiakkaiden kysymyksiin ja toimitamme taloudelle eritellyt laskut asukkaiden lisä- ja muutostöistä.

Teidän ei tarvitse huolehtia asiakkaiden kanssa toimimisesta – me hoidamme sen puolestanne, sujuvasti ja ammattitaidolla. Palvelumme sopii niin asuntorakennuttajille kuin korjausrakentajille, joiden asiakkaat ovat kuluttajia.

Haluatko kehittää yrityksenne toimintaa?

Oletko valmis parantamaan projektien kannattavuutta ja asiakastyytyväisyyttä? Ota yhteyttä, niin aloitetaan – luodaan yhdessä suunnitelma, joka auttaa yritystäsi voittamaan kilpailluilla markkinoilla ja tekemään sen kannattavasti.