Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat Suomen johtavia asuntorakentajia. Olemme auttaneet heitä jo lähes 10 000 asunnon valintojen ja muutoksien hallinnoinnissa. Asiakkaamme ovat myös tärkeä palvelumme kehityksen voima – haemme jatkuvasti ideoita ja palautetta asiakkaidemme ongelmien ratkaisemiseen ja ratkaisumme edelleen kehittämiseen.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Hyvien asiakaskokemusten tuottaminen on meille kunnia-asia, mutta samalla jatkuva haaste. Asiakkaiden toiveita yksilöllisestä kodista ja laajasta valikoimasta erilaisia vaihtoehtoja on välillä hankala sovittaa rakentamisen aikatauluihin ja alati lisääntyvään paineeseen kustannustehokkaista prosesseista.

Skanska Kotien KodinOnni-palvelu on yksi tärkeä osa tässä paletissa. Voimme tarjota asiakkaille enemmän tietoa uuden kodin varusteista ja materiaaleista ja helpottaa valintojen tekemistä. Mutta yhtä tärkeää on antaa asiakkaalle enemmän valtaa ja mahdollisuus testata erilaisia yhdistelmiä ja ”leikkiä” sisustamisella ennen valintojen lukkoon lyömistä. Oman uuden kodin suunnittelun pitäisi olla inspiroivaa ja nyt olemme taas askelen lähempänä tavoitetta.

Susanna Sucksdorff

R&D Manager, Skanska